Vizsgálatra jelentkezés

Tisztelt Szülők!

Köszönjük, hogy bizalmukkal megtisztelték intézményünket!

Gyermekük megismeréséhez több információra van szükségünk, ezért kérjük, hogy töltsék ki az oldalon lejjebb található online kérdőívet.

Az Önök által közölt adatokat az adatkezelési jogszabályoknak megfelelően kezeljük.

A kérdőív beérkezése után, 3 héten belül tájékoztatjuk Önöket az állapotfelmérés időpontjáról. (Amennyiben kollégánk 15 munkanapon belül nem jelentkezik, kérjük keresse Intézményünket a 62/555-615-ös telefonszámon vagy az info@odukozpont.hu e-mail címünkön.)

A komplex gyógypedagógiai állapotfelmérés térítési díja 5.000 Ft/óra. Amennyiben az összeg kifizetése megterhelő családjuknak, egy kérvény benyújtásával kérhetik a vizsgálat térítésmentességét (további alapítványi támogatást). A kérvényt info@odukozpont.hu e-mail címünkre juttassák el!


Az Odú Központ az adott év április 1-je után, a folyóév szeptemberében óvodát kezdő gyermekek állapotfelmérését kapacitás hiányában nem tudja vállalni. Gyermekük eltérő fejlődésmenetének gyanújele esetén a vizsgálatot a Csongrád-Csanád Megyei Pedagógia Szakszolgálat szakértői bizottsága végzi. Weboldal: http://www.csmpsz.hu/

A kérdőív kitöltésével hozzájárulok, hogy az Odú Központ Pedagógiai Szakszolgálati Intézmény a megadott adatokat tárolja, amennyiben jogviszony létesül a gyermek és az intézmény között. A közölt adatokat az adatkezelési jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Az adatkezelési tájékoztató elérhető itt.


Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem.
Amennyiben nincs kipipálva a négyzet, a kérdőívet nem lehet kitölteni!


FONTOS!
A kérdőívet kitöltés közben akár hosszabb időre is abba lehet hagyni, de kérjük NE zárja be a böngészőjét, mert ebben az esetben az eddig kitöltött információk elvesznek!

Van lehetőség a kérdőívet elmenteni, és később folytatni a kitöltést, de ehhez már tartalmaznia kell a nevét, az e-mail címét és a gyermek nevét. A mentés gombra kattintva kapni fog egy e-mailt egy linkkel. Erre a linkre kattintva betöltődik a kérdőív, az addig kitöltött adatokkal. A kérdőívben megadott adatokat 30 napig tároljuk, utána az addig felvitt és elmentett adatok automatikusan törlődnek.

Amennyiben a honlapon a kérdőív kitöltésével problémája adódik, kérjük vegye fel e-mailben az intézménnyel a kapcsolatot az info@odukozpont.hu címen!

Jelentkező adatai

Amennyiben nincs e-mail címe, kérjük adjon meg telefonszámot vagy postai címet, ahol értesíthetjük!

Gyermek adatai

Családi adatok

Az anya adatai

Az apa adatai

(pl. nagymama, pótmama)
Pl. apa, nagymama, stb. Testvérek, féltestvérek, nevelt gyermekek esetén korukat és nemüket tüntesse fel! Pl.: lánytestvér (5 év), fiú féltestvér (2 év), stb.

Egészségügyi adatok

A gyermeket ellátó intézmény adatai

Várandóssági és szülési adatok

(Vérzés, görcsök, betegség, magas vérnyomás, stb.)
Mikor? Hol? Milyen panaszok miatt?
hét

Újszülöttkori adatok

gramm
cm
cm
cm
Hol? Mikor? Milyen panaszok miatt? Mennyi ideig?

Gyermeke eddigi fejlődése

Kérjük, emlékezete szerint írja be a gyermek életkorát, amikor a felsorolt események történtek. Bizonyára a válaszok egy részére már nem emlékszik, ilyenkor legjobb tudása szerint írja be a gyermek életkorát és kérdőjellel jelölje a bizonytalanságot. Azoknál a kérdéseknél, amik még nem vonatkoznak az Ön gyermekére, húzza ki a válasz helyét!
Kérem részletezze!

Hány hónaposan történtek a következő események?

hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
hónap
Pl. családban, rokonságban, médiahasználat során, stb.
Pl. családtag elvesztése, költözés, stb.
Ha igen kérjük részletezze (Mikor? Milyen intézmény? Mennyi ideig?)

A gyermek jelen állapotára vonatkozó adatok

gramm
cm
Ha igen, kérem részletezze (időpont, kórház neve, diagnózis)!
Ha igen, kérem részletezze, mikor, és mennyi ideig.
pl. pakolgat, autót tologat, babázik...
étel, tevékenység
Baráti háznál, orvosnál, stb.
Használ-e pelenkát, nappal, éjjel, utólag jelez, önállóan elintézi, stb.

A beküldéshez kérem fogadja el az adatvédelmi tájékoztatót!