munkatársak

“Ez kölcsönbe megy: az emberek, miközben tanítanak, maguk is tanulnak.” /Seneca/ Az Odú Központ színes csapatához 2014 februárjában csatlakoztam, gyógypedagógusként.  Értelmileg és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon végeztem Szegeden, majd 2018-ban autizmus spektrum zavarok pedagógiája szakirányon szereztem diplomát az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán. Az intézményben egyéni és csoportos formában szerveződő komplex gyógypedagógiai foglalkozásokat vezetek, valamint […]


“Ez kölcsönbe megy: az emberek, miközben tanítanak, maguk is tanulnak.” /Seneca/

Az Odú Központ színes csapatához 2014 februárjában csatlakoztam, gyógypedagógusként.  Értelmileg és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon végeztem Szegeden, majd 2018-ban autizmus spektrum zavarok pedagógiája szakirányon szereztem diplomát az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán.

Az intézményben egyéni és csoportos formában szerveződő komplex gyógypedagógiai foglalkozásokat vezetek, valamint bekapcsolódom a gyógypedagógiai-pszichológiai állapotfelmérést végző team szakmai munkájába. A munkám során igyekszem nyitott és barátságos környezetet teremtve támogatni a gyermekeket, családokat. Fontosnak tartom a szülőkkel való közös gondolkodást és együttműködést, hogy a foglalkozások, valamint a mindennapok során minél több örömöt és sikerélményt élhessünk át együtt.