• Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Français

1%

KORINTA Alapítvány
Adószám: 18453661-1-06

Együttműködő támogatóink

Szeged város

Szeged Város

Önkormányzata

 

 

 

 

ÉTA Országos Szövetség

Díjak

Délmagyarország

Presztizs Díj 2010

Közös szakmai programot szerveztünk az ÉTÁ-val.

Útközben - A kora gyermekkori intervenció múltja, jelene és jövője címmel tartott szakmai napot az Értelmi sérülteket szolgáló Társadalmi szervezetek és Alapítványok országos szövetsége (ÉTA) a KORINTA Alapítvány és az Odú Központ 2016. december 2-án. 


A rendezvény célja volt, hogy megismertesse a kora gyermekkori intervenció területén zajló munkát és az eredményeket, valamint ágazatközi tapasztalatcserére biztosított lehetőséget.

Munkatársaink közül Magyar Adél a KORINTA Alapítvány elnöke osztotta meg bevezető gondolatait a teltházas rendezvény résztvevőivel. Futó Gabriella az Odú Központ intézményvezetője Inklúzió a gyakorlatban - Programok és színterek az Odú Központ és a KORINTA Alapítvány koragyermekkori intervenciós ellátásában, Pajor Vincze Katalin gyógypedagógus pedig a Gyógypedagógiai tanácsadás, korai fejlesztés oktatás és gondozás jelentősége Down-szindrómás gyermeket nevelő családok életében címmel tartottak előadást. 

A szakmai napot az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, fővédnöke Dr. Bekk Mária, az ÉTA Országos Szövetség jószolgálati nagykövete, védnöke Czeizel Barbara gyógypedagógus, a Budapesti Korai Fejlesztő Központ vezetője az EMMI korai intervencióért felelős miniszteri biztosa volt.

Fotógaléria: ITT.