• Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Français

1%

KORINTA Alapítvány
Adószám: 18453661-1-06

Együttműködő támogatóink

Szeged város

Szeged Város

Önkormányzata

 

 

 

 

ÉTA Országos Szövetség

Díjak

Délmagyarország

Presztizs Díj 2010

Tippek:a gyermek megnyugtatására

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/odukozpo/public_html/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Biztos hallottatok már róla

Biztos hallottatok már róla hogy a bepólyázás milyen jó dolog, de a nagyobb gyerekeknél is? IGEN! A kisfiam két éves múlt, néha ha front jön vagy valami nem tetszik neki dühös és hisztis és nyűglődik, ilyenkor elkapom és becsomagolom. Viccesen hangzik,de igaz. Az esetek nagyobb százalákában beválik még melegben is. Pár perc és csend van, csak pislog és látom hogy megnyugszik. Nem nehéz a technikája, a lényeg hogy viszonylag szoros legyen. Csak egy takaró kell hozzá semmi más. A takaró egyik sarkát behajtjuk. és a közepére fektetjük a gyerkőcöt. A kezeit a teste mellé rakjuk és a takaróval odaszorítjuk. A lábát összefogjuk és körbecsavarjuk a takaróval. Úgy fog kinéz mintha tölcsérbe tettük volna.
Nálunk ami még bevált az a függőágy. Isteni. Beletesszük a gyereket és mint mikor a pocakodban volt és csak ringtál vele együtt, felveszed ezt a ritmust és csak hintáztatod, de minden legyen kikapcsolva, ne énekelj, ne mondokáz és ha tudsz új állni,hogy ne lásson az az igazi. Sok szerencsét nektek!

Hozzászólás beküldése

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.