• Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Français

1%

KORINTA Alapítvány
Adószám: 18453661-1-06

Együttműködő támogatóink

Szeged város

Szeged Város

Önkormányzata

 

 

 

 

ÉTA Országos Szövetség

Díjak

Délmagyarország

Presztizs Díj 2010

Hogyan keressünk jó orvosokat a mi gyerekeinknek?

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/odukozpo/public_html/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/odukozpo/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Régen voltam,de vannak

Régen voltam,de vannak híreim. Az új dokinéni még mindig okés, de az orvosok tudása ramaty, csak hogy szépen fejezzem ki magam. Egy hetet bejárással töltöttünk a gyerek pszichiátriára csak azért, hogy újra azt halljuk "nem tudjuk mi van a gyerekkel". Évente menjünk felülvizsgálatra és majd egyszer csak kapunk egy szakvéleményt, hát a hajam égnek áll már. Már nem kicsit hanem nagyon sokkos vagyok az állítólagos orvosoktól.

Egy újdonságom viszont van, diagnosztizálták Gergőm epilepsziáját és ez most kétségbe ejt. West szindróma ez a neve. Hát nem kecsegtetnek semmi jóval. :(:(:( Még megpróbálom nem feladni. Hátha megmarad még az ép eszem és ki tudom mozdítani magunkat ebből a ...-ból amiben vagyunk.

Van egy elméletem is bár ez nem ehhez a részhez tartozik,de azt tapasztalom most, hogy mindennek jobban utánajárok, hogy egyre több egyforma betegségben szenvedő vagy "betegséggel" élő kisgyerek van és ezek e gyerekek általában a most 25 és 40év közötti anyák gyermekei. Lehetséges, hogy gyerekként vagy máskor,de kaphattunk valami olyan "szert" ami ezt okozza a gyerekeinknél? Ezt most lehet, hogy nem teljesen pontosan írtam le, de a fejemben kezd alakot ölteni egy ilyen elmélet. Ma a facebookon amúgy is megosztottam egy ehhez hasonló gondolatmenetű cikket, érdekes.

Ma találtam egy jó dokinénit.

Ma találtam egy jó dokinénit. Illetve ő kapott minket.Dr Csók Edit,a gyerekpszichiátrián dolgozik és most tőle várom a csodát,illetve csak egy papírt, ami sokat segíthet nekünk.Kíváncsi leszek, hogy a hét végére mit fogok érezni vele kapcsolatban, egyenlőre csípem a "csajt". :)

Hogyan keressünk jó orvosokat

Hogyan keressünk jó orvosokat a mi gyerekeinknek? Sehogy,mert nem találhatunk, ez a tapasztalatom. Sajnos szegeden annyira el vannak maradva a gyerekorvosok tudása, hogy ha egy autista gyerket kapnak megijednek és a szülőtől várnak segítséget. "Anyuka? Hogyan szoktak vért venni? Anyuka? Mit szoktak csinálni és hogyan?... Rossz, hogy akitól a segítséget várod az tőled vár segítséget.

Hozzászólás beküldése

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.