• Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Français

1%

KORINTA Alapítvány
Adószám: 18453661-1-06

Együttműködő támogatóink

Szeged város

Szeged Város

Önkormányzata

 

 

 

 

ÉTA Országos Szövetség

Díjak

Délmagyarország

Presztizs Díj 2010

Répondre au commentaire

Hello!Ezen a héten nagy volt

Hello!Ezen a héten nagy volt a nyüzsgés nálunk. Hétfőn kezdődött a tábor az oduban. A hétfő nagyon jól eltelt rajtunk, nagyon élveztük a dolgot. Délután mindent összekészítettem a gyerkőcnek másnapra, erre este baleset érte és össze kellett ölteni a száját. Eredmény: Nem mehettünk másnap, sem a következőn és az az utánin sem. Péntek lett a mi napunk! Gergőm nagyon élvezte a dolgot és én nagyon elfáradtam vele együtt. Vártak minket és örültünk hogy ott lehettünk. Két nap alatt Gergő olyan dolgokat is megcsinált amit otthon nem.Jó lett volna az egész hét:( Várom az új tanévet és addig én dolgozom otthon vele. Kitaláltam pár újdonságot neki a bölcsis munkák mintájára.

Szombat nagyon nehéz nap volt nekem, mert még nem hagytam otthon a kicsit hosszabb időre. Nagyon jó dadusunk van pedig(a nagynéni)aki imádja és akit ő is nagyon szeret.Esküvőn voltunk és szerintem egy ekkora gyereknek nincs ott dolga. A templomban úgysem tudott volna nyugton lenni és a lagziban meg elég nagy hangzavar volt. Pedig sokan szerették volna látni, naná hiszen olyan édi:)Sokat gondoltam rá a nap folyamán és nagyon jó volt mikor hazaértünk és édesen aludt az ágyában. Megnyugodtam hiszen minden rendben volt. Már előre tartok tőle, hogy én nehezebben fogom elengedni őt mint ő engem. Szerencsére még addig van időm. :)

Répondre

CAPTCHA
Cette question permet de s'assurer que vous êtes un utilisateur humain et non un logiciel automatisé de pollupostage (spam).
CAPTCHA visuel
Entrez les caractères (sans espace) affichés dans l'image.