• Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Français

1%

KORINTA Alapítvány
Adószám: 18453661-1-06

Együttműködő támogatóink

Szeged város

Szeged Város

Önkormányzata

 

 

 

 

ÉTA Országos Szövetség

Díjak

Délmagyarország

Presztizs Díj 2010

Répondre au commentaire

Régen voltam,de vannak

Régen voltam,de vannak híreim. Az új dokinéni még mindig okés, de az orvosok tudása ramaty, csak hogy szépen fejezzem ki magam. Egy hetet bejárással töltöttünk a gyerek pszichiátriára csak azért, hogy újra azt halljuk "nem tudjuk mi van a gyerekkel". Évente menjünk felülvizsgálatra és majd egyszer csak kapunk egy szakvéleményt, hát a hajam égnek áll már. Már nem kicsit hanem nagyon sokkos vagyok az állítólagos orvosoktól.

Egy újdonságom viszont van, diagnosztizálták Gergőm epilepsziáját és ez most kétségbe ejt. West szindróma ez a neve. Hát nem kecsegtetnek semmi jóval. :(:(:( Még megpróbálom nem feladni. Hátha megmarad még az ép eszem és ki tudom mozdítani magunkat ebből a ...-ból amiben vagyunk.

Van egy elméletem is bár ez nem ehhez a részhez tartozik,de azt tapasztalom most, hogy mindennek jobban utánajárok, hogy egyre több egyforma betegségben szenvedő vagy "betegséggel" élő kisgyerek van és ezek e gyerekek általában a most 25 és 40év közötti anyák gyermekei. Lehetséges, hogy gyerekként vagy máskor,de kaphattunk valami olyan "szert" ami ezt okozza a gyerekeinknél? Ezt most lehet, hogy nem teljesen pontosan írtam le, de a fejemben kezd alakot ölteni egy ilyen elmélet. Ma a facebookon amúgy is megosztottam egy ehhez hasonló gondolatmenetű cikket, érdekes.

Répondre

CAPTCHA
Cette question permet de s'assurer que vous êtes un utilisateur humain et non un logiciel automatisé de pollupostage (spam).
CAPTCHA visuel
Entrez les caractères (sans espace) affichés dans l'image.