• Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Français

1%

KORINTA Alapítvány
Adószám: 18453661-1-06

Együttműködő támogatóink

Szeged város

Szeged Város

Önkormányzata

 

 

 

 

ÉTA Országos Szövetség

Díjak

Délmagyarország

Presztizs Díj 2010

Hogyan keressünk jó orvosokat a mi gyerekeinknek?

Régen voltam,de vannak

Régen voltam,de vannak híreim. Az új dokinéni még mindig okés, de az orvosok tudása ramaty, csak hogy szépen fejezzem ki magam. Egy hetet bejárással töltöttünk a gyerek pszichiátriára csak azért, hogy újra azt halljuk "nem tudjuk mi van a gyerekkel". Évente menjünk felülvizsgálatra és majd egyszer csak kapunk egy szakvéleményt, hát a hajam égnek áll már. Már nem kicsit hanem nagyon sokkos vagyok az állítólagos orvosoktól.

Egy újdonságom viszont van, diagnosztizálták Gergőm epilepsziáját és ez most kétségbe ejt. West szindróma ez a neve. Hát nem kecsegtetnek semmi jóval. :(:(:( Még megpróbálom nem feladni. Hátha megmarad még az ép eszem és ki tudom mozdítani magunkat ebből a ...-ból amiben vagyunk.

Van egy elméletem is bár ez nem ehhez a részhez tartozik,de azt tapasztalom most, hogy mindennek jobban utánajárok, hogy egyre több egyforma betegségben szenvedő vagy "betegséggel" élő kisgyerek van és ezek e gyerekek általában a most 25 és 40év közötti anyák gyermekei. Lehetséges, hogy gyerekként vagy máskor,de kaphattunk valami olyan "szert" ami ezt okozza a gyerekeinknél? Ezt most lehet, hogy nem teljesen pontosan írtam le, de a fejemben kezd alakot ölteni egy ilyen elmélet. Ma a facebookon amúgy is megosztottam egy ehhez hasonló gondolatmenetű cikket, érdekes.

Ma találtam egy jó dokinénit.

Ma találtam egy jó dokinénit. Illetve ő kapott minket.Dr Csók Edit,a gyerekpszichiátrián dolgozik és most tőle várom a csodát,illetve csak egy papírt, ami sokat segíthet nekünk.Kíváncsi leszek, hogy a hét végére mit fogok érezni vele kapcsolatban, egyenlőre csípem a "csajt". :)

Hogyan keressünk jó orvosokat

Hogyan keressünk jó orvosokat a mi gyerekeinknek? Sehogy,mert nem találhatunk, ez a tapasztalatom. Sajnos szegeden annyira el vannak maradva a gyerekorvosok tudása, hogy ha egy autista gyerket kapnak megijednek és a szülőtől várnak segítséget. "Anyuka? Hogyan szoktak vért venni? Anyuka? Mit szoktak csinálni és hogyan?... Rossz, hogy akitól a segítséget várod az tőled vár segítséget.

Post new comment

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.