• Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Français

1%

KORINTA Alapítvány
Adószám: 18453661-1-06

Együttműködő támogatóink

Szeged város

Szeged Város

Önkormányzata

 

 

 

 

ÉTA Országos Szövetség

Díjak

Délmagyarország

Presztizs Díj 2010

Reply to comment

Régen voltam,de vannak

Régen voltam,de vannak híreim. Az új dokinéni még mindig okés, de az orvosok tudása ramaty, csak hogy szépen fejezzem ki magam. Egy hetet bejárással töltöttünk a gyerek pszichiátriára csak azért, hogy újra azt halljuk "nem tudjuk mi van a gyerekkel". Évente menjünk felülvizsgálatra és majd egyszer csak kapunk egy szakvéleményt, hát a hajam égnek áll már. Már nem kicsit hanem nagyon sokkos vagyok az állítólagos orvosoktól.

Egy újdonságom viszont van, diagnosztizálták Gergőm epilepsziáját és ez most kétségbe ejt. West szindróma ez a neve. Hát nem kecsegtetnek semmi jóval. :(:(:( Még megpróbálom nem feladni. Hátha megmarad még az ép eszem és ki tudom mozdítani magunkat ebből a ...-ból amiben vagyunk.

Van egy elméletem is bár ez nem ehhez a részhez tartozik,de azt tapasztalom most, hogy mindennek jobban utánajárok, hogy egyre több egyforma betegségben szenvedő vagy "betegséggel" élő kisgyerek van és ezek e gyerekek általában a most 25 és 40év közötti anyák gyermekei. Lehetséges, hogy gyerekként vagy máskor,de kaphattunk valami olyan "szert" ami ezt okozza a gyerekeinknél? Ezt most lehet, hogy nem teljesen pontosan írtam le, de a fejemben kezd alakot ölteni egy ilyen elmélet. Ma a facebookon amúgy is megosztottam egy ehhez hasonló gondolatmenetű cikket, érdekes.

Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.